زیره
سبز به عنوان طعم دهنده غذا، در حفظ سلامت بدن تاثیر بسزایی دارد.برای
درمان و پیشگیری از بیماری هایی مثل آنفلوآنزا، کم خونی و هضم بهتر غذا
بسیار موثر است.دانه های زیره سبز منبع غنی از آهن است که می توان از آن
برای درمان کم خونی استفاده کرد. مشکل کم خونی همواره معضلی برای زنان و
کودکان است که باعث می شود سطح هموگلوبین خون کاهش پیدا کند. زیره سبز
همچنین در هضم سریع و بهتر غذا نقش دارد. مصرف زیره در کنترل دل درد، اسهال
و حالت تهوع موثر است. ضد تشنج در دفع گاز معده و روده بسیار مفید است
قاعده اور و بهبود دهنده دردهای ناشی از قاعدگی در درمان مشکلات مثانه و
گرده مفید است
طرز تهیه دمنوش زیره :
یک قاشق غذاخوری زیره را به
همراه میزان دلخواه عسل و یا نبات برای شیرین نمودن آن در یک قوری ریخته و
دو لیوان اب به آن بیفزایید و بر روی حرارت کتری یا سماور بگذارید تا دم
بکشد، زمانی که رنگ دمنوش شما زرد شد و بوی مطبوع زیره را احساس کردید ،
تقریبا 20 دقیقه بعد ، چای زیره آماده است و میتوانید میل بفرمایید به خصوص
بعد از غذا برای هضم و جلوگیری از نفخ بسیار مفید است .
![](https://lh3.googleusercontent.com/-t5IxHZfe4KI/VV9tDdvyTrI/AAAAAAAAB8M/LUlwHDgPCsk/w346-h372/%25DB%25B1%2B%25D9%2587%25E2%2580%258D.%25D8%25B4.%2B-%2B1)